twitter twitter linkedin
De smaak van Esther

Over mij


Passie voor koken, smaakvol eten, gezelligheid en genieten met anderen, daar hou ik van. Vanaf mijn tienerjaren sta ik al achter het gasfornuis. Als de winkel van mijn ouders om zes uur op slot ging, had ik de warme maaltijd klaar staan. Ik bereidde heerlijke eenvoudige maar smaakvolle gerechten. Tijdens de feestdagen sloofde iedereen in ons gezin zich uit en de mooiste en lekkerste creaties werden op tafel gezet. Regelmatig gingen we op een mooie zomerse dag varen en werd de picknickmand vol gestopt met lekkers. Ik kan gerust zeggen dat koken, lekker eten, genieten en gezelligheid er met de spreekwoordelijke paplepel is ingegoten.

De passie voor koken is altijd blijven bestaan. In 2011 besloot ik mijn toenmalige carrière te beëindigen en ben ik samen met mijn lief, Erik, een aantal maanden gaan reizen over de hele wereld. Tijdens deze reis kwam ik in aanraking met de verschillende soorten keukens en verscheidenheid aan smaken, geuren, kleuren en creaties van gerechten. Ik ontmoette veel gezellige en bijzondere mensen. Mede door deze reis kwam ik tot de conclusie dat ik iets moest gaan doen met mijn passie voor koken. Het bereiden van heerlijke gerechten, creëren van sfeer, gastvrijheid, persoonlijke aandacht en het mensen naar hun zin maken, dat ben ik! Met alle ervaringen en mijn enthousiasme, ben ik vol trots en energie De smaak van Esther begonnen. Ik werk volgens de Hygiëne Code – HACCP en ik ben in het bezit van Svh Sociale Hygiëne, daarmee voldoe ik aan de eisen van de Drank- en Horecawet.

Laat je een keer verrassen door mij!

Smaakvolle groetjes
 

Esther

 


De smaak van Esther